luftluft vp

Man kan sammenligne en luft til luft varmepumpe med et kjøleskap, som prinsippene i er de samme. Et kjøleskap trekker varmen ut av de tingene som vi har i kjøleskapet og deretter frigjør varme på baksiden av kjøleskapet. Luft til luft varmepumpe trekker også varmen ut her bare ved uteluft, og slipper den oppvarmede luften innendørs.

 

Luft til luft varmepumper

En luft til luft varmepumpe vil fungere godt i de fleste hus eller leiligheter. Luft til luft varmepumpenes utvikling har vært stor de siste 10 årene spesielt etter at man byttet kjølemedie fra R407 til R410A. Da gårdagens maskiner sluttet å virke ved -10 grader leverer dagens luft-luft maskiner varme helt ned mot -30 grader. Luft til luft pumpene er et kjøleaggregat som også fungerer som aircondition om sommeren. R32 fases nå inn som det nye miljøvenlige kuldemediet på en rekke nye modeller.

 

Renser luften

De aller fleste varmepumper har i dag svært gunstige luftrensings muligheter og er svært gunstig for folk med astma og allergiplager. De aller fleste kvalitetsmaskiner i dag innfrir kravene fra norsk astma og allergi forening.Vi leverer Luft til luft varmepumper fra:

IVT varmepumpe
Toshiba varmepumpe
Panasonic varmepumpe
Mitsubishi varmepumpe logo


Panasonic CE er det rimelige alternativet for deg som ønsker en varmepumpe i topp kvalitet, men har begrenset oppvarmingsbehov og ikke har behov for funksjonaliteten i Panasonics toppmodeller. CE9PKE har SCOP på 3,90 og energiklasse A.

Panasonic VE9NKE og VE12NKE er Norges eneste varmepumper i energiklasse A+++. Varmepumpene klarer dette på grunn av sitt unike avrimingssystem som sikrer at innedelen kan fortsette å varme, mens utedelen avrimes.

KOMPROMISSLØS KVALITET Med Kirigamine Hara er ingen ting overlatt til tilfeldighetene. Maskinen har gjennom flere år vært utviklet og testet av Mitsubishi Electrics ingeniører. Alt foregår i egne laboratorier på moderfabrikken i Japan. Alle viktige komponenter produseres på egne fabrikker og testes nøye i alle ledd, dette gjør at du som forbruker er garantert høyeste kvalitet og maksimal ytelse.

Panasonic NE9NKE er varmepumpen for deg som vil ha Nanoe-G luftrensesystem, vedlikeholdsvarme, EcoNavi og annen funksjonalitet fra Panasonics toppmodeller, men til lavest mulige pris.

Panasonic HE9PKE er flaggskipet blant varmepumper. Årets modell av HE9 har SCOP på 4,9 og er derfor blant de få som klarer de nye kravene for energiklasse A++.

IVT som beste luft/luft-varmepumpe på markedet. Den mest kraftfulle, men også mest lydsvake! Energimyndighetens test viser de beste prestasjoner i bransjen og en virkningsgrad som øker din besparing vesentlig.

IVT har i sine nyeste luft/luft-varmepumper brukt de gode egenskapene fra dens forgjenger samt tilført nye gjennom testede funksjoner, som gir et lavere lydnivå og effektiv avriming av utedel.

Kirigamine Hara 6.3 er Mitsubishi Electric varmepumper sin toppmodell. Teknologi i særklasse Kirigamine Hara er en varmepumpe spekket med nytt utstyr og revolusjonerende funksjoner. Ny kompressor for å oppnå ekstrem varmeeffekt og effektfaktor, Human Sensor, 10 graders funksjon, doble luftspjeld, uketimer m.m. Hyper Heating: Maksimal ytelse i vårt kalde klima Hyper Heating er optimal softwarestyring av en høyteknologisk supersterk kompressor ... Read More

Maksimal ytelse med moderne design Kirigamine Furo er resultatet av en lang produktutviklingsprosess med målsetning om å sette en ny standard innenfor design gulvmodeller. Varmeeffekt, lydnivå og design i toppklasse er blitt det endelige resultatet.

Maksimal ytelse med moderne design Kirigamine Furo er resultatet av en lang produktutviklingsprosess med målsetning om å sette en ny standard innenfor design gulvmodeller. Varmeeffekt, lydnivå og design i toppklasse er blitt det endelige resultatet. Fabrikkgarantert varmeeffekt på 4,3 kW ved -15 grader!

Superkompakt design – enkel å plassere! Kompakt og kraftig Vår nye kompaktmodell Lenta gir deg mye kvalitet og varme for pengene. Maskinen har fabrikkgarantert driftsområde ned til -20°C, kompakt design med supertynn innedel på kun 19,5cm, og med 21dB(A) ved Silent Mode er Lenta i toppsjiktet innen lydnivå.           Fan Mode og uketimer Lenta har egen ... Read More

ZEN kombinerer eleganse, design og det siste innen teknikk – passer perfekt inn i din bolig og er utviklet for nordiske forhold. ZEN kommer i 3 forskjellige farger.

Toshiba Gulvmodell er for deg som ønsker innedelen plassert under vindu eller hengende lavt på vegg. Modellen har en kompakt design og er svært stillegående.

Toshiba Multisplitt er en kraftig varmepumpe med to innedeler som dekker store energibehov. Oppvarming med to innedeler gir jevnere fordeling av varmen i en større del av boligen og over flere plan.

En diskret gulvmodell, spesielt utviklet for lav montasje. Effektiv oppvarming selv ved – 20 grader. Dobbel luftstrøm for ekt effektivitet, og energiklasse A.

Med Kirigamine Duo 6400 kan du effektivt varme opp to etasjer i boligen din, uten å gå på kompromi med effekten! Nå kan du ha to innedeler i hver sin etasje, uten en ekstra utedel.

NYHET   Varmepumpe for den prisbevisste Toshiba Mirai er en helt ny varmepumpemodell utviklet og designet i Japan i beste Toshiba-kvalitet. Høy energibesparelse og lav pris gjør Mirai til et fornuftig valg for den prisbevisste. Energiklasse A+ gir effektiv strømsparing Modellen leveres i tre effektstørrelser og alle har energiklasse A+ med SCOP opp til 4,2. Det betyr at man gjennom ... Read More

DESIGNET I EUROPA FOR NORDEN Daikin Emura II er resultatet av Daikin sin endeløse forskning for å lage en overlegen varmepumpe som passer inn i et moderne hjem. Den nye generasjonen Emura har fått enda større funksjonalitet og er spekket med funksjoner for å gi høyest mulig komfort. SMART LØSNING På innsiden av det lekre designet skjuler det seg et ... Read More

Daikin Synergi 4630W  ved -15! Kombinasjonen av varmekapasitet, effektivitet, design og unike funksjoner gjør at Synergi lever perfekt opp til navnet. Kort sagt, man får mer for mindre. Synergi er en av markedets kratigste varmepumper i kaldt klima og kan levere opptil 4.630W varme selv ved -15°C. 3 viktigste grunner for å velge Daikin Synergi Mer effekt Lavere energiforbruk Økt ... Read More

Kjøling og oppvarming av soverom eller hel bolig.  Funksjon, design og effekt i perfekt harmoni.  Markedslederen Mitsubishi Electric lanserer nå sin nye toppmodell Kaiteki. De regner med at den nye modellen skal ta over som sin mestselgende modell, og har flere nyheter å presentere på sin nye varmepumpe. 4 unike farger, bedre spesifikasjoner og wifi styring er blant nyhetene. Tidløst ... Read More

            Samsung Smart Styr varmepumpen med din smarttelefon via en app uansett hvor du er! Spar maksimalt med strøm, sett vedlikeholdsvarmen til 8 °C. Først med integrert Wi-Fi Samsung som er i verdenstoppen innenfor elektronikk har videreført sin ekspertise til varmepumpe markedet. Via smarttelefonen har du full kontroll på temperaturen uansett hvor du er. Juster ... Read More

Lanseringstilbud 19.990,- ink. standard installasjon Stor kapasitet Shorai er svært energieffektiv og kan skilte med en årsvarmefaktor (SCOP) på hele 4,60. Det betyr at du kan gange opp varmen du får med 4,6 i forhold til brukt strøm gjennom et helt år. Shorai har energiklasse A++ på både varme og kjølingseffekt, og har fabrikkgarantert driftsområde ned til -25 grader. Shorai ... Read More

PARTI SALG -30%  Så lenge lageret rekker. kr 16 700,- Pris på Montering  5 900,- Panasonic HZ12 7,4KW En kraftpakke fra Norges mest solgte merke. Varmepumpe (kun maskin) kr 16 700,- eks. frakt eller kr 690,- pr mnd i 24mnd. Rente kr 0,- Varmepumpe + Standard montering =  Kr 22 600,- eller  kr 990,- pr mnd i 24mnd. Rente kr ... Read More

Suverent best i klassen Når det kommer til avgitt varmeeffekt og strømsparing er Toshiba Daiseikai 9 suverent best i klassen. Daiseikai 9 leveres i to størrelser og begge har markedets høyeste energiklasse, A+++. 25-modellen har en årsvarmefaktor (SCOP) på hele 5,3. Det betyr at du kan gange opp varmen du får med 5,3 i forhold til brukt strøm gjennom et ... Read More