Mitsubishi Kaiteki, en komplett varmepumpe/Aircondition. «Effekt og Design i harmoni»

20%  rabatt ut mai 2018 på alle modeller fra Mitsubishi, Toshiba, Panasonic,   Samsung og Daikin.

Kind Energi er en Autorisert forhandler av MITSUBISHI, DAIKIN OG TOSHIBA varmepumper. Kind Energi har også nødvendige sertifiseringer som F-Gass(Isovator) og NOVAP Sertifisert forhandler med Sentral godkjenning for ansvarsrett.

 kontakt oss idag for uforpliktende rådgivning.

Velg tjeneste

Navn (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Melding

 

Invester i varmepumpe og få kjøling på kjøpet 🙂

De fleste nye varmepumper kan tilrettelegges for kombinert bruk, det vil si både til varme og avkjøling.

Når varmepumpeanlegget brukes til kjøling, snus varmekretsløpet. Varmen som trekkes ut av systemet blir overført til varmekilden og føres ned i grunnen ved hjelp av kompressoren i varmepumpen.

Ekstremt stillegående innedel

En ekstremt stillegående innedel er viktig. Våre beste modeller leverer kjøling Fra 20dB(A) på laveste lydnivå og egner seg godt inne på et soverom.

Flere innedeler

Kind Energi AS leverer mange ulike varianter men setter sky-høye krav til kvalitet. En av disse er varmepumper som kan ha intill 6 innedeler. Dette gjør at man kan få kjøling eller varme til flere rom.

Usynlig

For de som virkelig setter høye krav til design finnes det modeller som kan enten felles inn i himlingen i taket eller integreres i kanaler og ventilasjons systemet.

Du sparer miljø og penger

Det er også en utbredt oppfatning at hvis man bruker den om sommeren så går vinninga opp i spinninga, slik at besparelsen ved installasjonen blir borte.Slik er det altså ikke. Det krever dessuten mindre energi til å kjøle ned, enn til å varme opp luft.

Med en intill 9mnd lang og en norsk «hete periode» på toppen 1 mnd er det ikke snakk om å bruke mengder med energi. Hvis du bruker varmpumpa til kjøling snakker vi uansett om et strømforbruk på noen få hundrelapper, under lange varmeperioder som vi har

hatt sommeren 2014 vil vi fremdeles ligge under godt under 1000-lappen selv om vi kjøler bortimot kontinuerlig. Mens besparelsen ved bruk av varmepumpe i vinter-halvåret kan dreie seg om flere 1000 lapper.

 

sparegris-utedel_web-1000x660

 

 

 

 

 

Telefonnr 9776 40 40  –  post@kindenergi.no