1

Bytt til luft-vann eller bergvarmepumpe – spar penger! -20% rabatt på varmepumpe ut februar 2019.

En luft til vann varmepumpe/ Bergvarme pumpe varmer opp bolig (med radiatorer/viftekonvektorer eller vannbåren varme) og varmtvannet ditt! I tillegg vil en luft til vann varmepumpeløsning redusere energikostnadene dine betydelig. Det er mest vanlig for de som har et vannbårent system fra før, rennoverer eller bygger ny bolig.

Velg tjeneste

Navn (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Melding

Få tilbake inntil 30 000 Kr fra ENOVA

Enova gir nå tilbake inntil 30.000,- etter installasjon av luft-vann/Bergvarme varmepumpe i din bolig. Tilskuddet gjelder alle tiltak: nybygg/rehabilitering, bytte fra elektrisk oppvarming, og ved erstatning av eksisterende oljefyr med en mer energivennlig løsning.
Les mer på Enova

Halvvering av oppvarmingskostnadene

sparegris-utedel_web-1000x660

 

Ved å bytte ut f.eks. oljefyr som energikilde til vannbåren varme, radiatorer og tappevann med en Ecodan varmesentral kan man halvvere oppvarmingskostnadene. Hvordan? Enkelt forklart vil en varmepumpe produsere flere kWt enn den bruker på å lage kWt – fordi den henter energi fra uteluften. Les mer om dette på Enova.no

 

Fra oljefyr til luft-vann varmepumpe

Et fyrrom i en bolig kan være totalt ubrukelig, men med en varmepumpeløsning fra Mitsubishi Electric kan du, men litt enkel overflateoppussing, bruke rommet som vaskerom/hobbyrom eller til lagring uten «lukten av olje».

oljefyr-og-ecodan

Ingen hus eller varmeløsninger er like – derfor tilbyr vi GRATIS BEFARING i ditt hjem for å gi den et tilbud på hvordan en varmepumpeløsning kan se ut i nettopp ditt hjem. Vi har erfarne og flinke montører som kommer hjem til degfor å utarbeide et tilbud og en løsning som passer ditt hus!

ecodan_inne-utedel_10cm

Vannbåren varme uten borekostnader!

Enklere blir det ikke! – Ny intelligent luft-vann teknologi for deg som stiller store krav til ytelse, besparelse og brukervennlighet!

Punktsirkel_web  Kompakt energisentral
Punktsirkel_web  Kun 1,7 meter høy
Punktsirkel_web  Integrert 200 liter høyeffektiv varmtvannsbereder
Punktsirkel_web  Gir varmtvann til radiatorer, gulvvarme og tappetvann.
Punktsirkel_web  Passer for deg som skal bytte ut oljefyren, eller oppgradere boligen din

Les mer om produktet her >>

Fyll ut skjema under slik at vi kan kontakte deg og avtale en tid for befaring!

Velg tjeneste

Navn (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Melding